Dendoncker wint fors in eerste oefenduel van het nieuwe seizoen

Wolverhampton Wanderers is het seizoen gestart met 4-0 zege in een vriendschappelijk duel tegen Newcastle United. Het duel kaderde in de Premier League Asia Trophy, een voorbereidingstoernooi voor de Premier League-clubs in Azië, en vond plaats in het Chinese Nanjing. Dendoncker speelde 81 minuten voor de Wolves en zag Jota (15. en 40.) en Gibbs-White (32.) zijn team al voor rust op een 3-0 voorsprong brengen. Een eigen doelpunt van Allan vier minuten voor tijd legde de 4-0 eindstand vast.

Newcastle United stelde eerder op de dag nog Steve Bruce aan als nieuwe hoofdcoach. Bruce moet de Spanjaard Rafael Benitez opvolgen. De Engelsman zal zaterdag in Shanghai zijn eerste wedstrijd voor de Magpies coachen. De tegenstander dan wordt de verliezer van het duel tussen Manchester City en West Ham, dat later woensdag gespeeld wordt.