VIDEO. Naakt konijn steelt de show op Instagram

Een haarloos konijntje heeft heel wat succes op Instagram. Het dier lijdt aan een zeldzame genetische afwijking waardoor het geen vacht heeft. Maar dat weerhoudt er het beestje niet van om een succesvolle influencer te zijn.

Cassandra Hall, een grafisch ontwerper uit Victoria, Australië werd verliefd op het schattige konijn. Nadat ze een advertentie zag bij een lokale fokker. Die verkocht al zijn zusjes en broertjes, maar het naakte konijntje was ‘niet te koop’.

Toch deed Cassandra een poging en belde de eigenaar. Die zei tot haar groot jolijt dat het konijn niet te koop was, maar dat ze het wel mocht hebben. Samen met haar twee kinderen besloot ze het haarloze dier te adopteren. De vrouw noemde het beestje Mr. Bigglesworth.

Schoonheid

Ondertussen werd het konijn over de hele wereld bekend via een Instagramkanaal. Cassandra krijgt naar eigen zeggen dagelijks berichtjes over de impact die Mr. Bigglesworth heeft op mensen. Fans zien hem als een voorbeeld dat schoonheid in verschillende vormen bestaat en zijn dol op het schattige snuitertje.