Danira Boukhriss krijgt talkshow op Eén

Eén heeft zijn nieuwe talkshow-presentatrice te pakken. Danira Boukhriss Terkessidis neemt de fakkel over van Lieven Van Gils en zal na de zomer gastvrouw worden van de laatavond-talkshow op Eén.
door
maren.vanhouche
Leestijd 1 min.

De 'Over eten'-presentatrice Danira Boukhriss volgt niemand minder dan talkshow-gastheer Lieven Van Gils op. De 28-jarige journaliste zal na de zomervakantie aan de slag gaan als presentatrice van een nieuwe laatavond-talkshow die voorlopig titelloos blijft. Daarmee krijgt Boukhriss de verantwoordelijkheid om de avonden op Eén succesvol te vullen. Van Gils & Gasten draaide meer dan vijf seizoenen en wist altijd voldoende kijkers te lokken, ondanks de concurrentie van praatprogramma's zoals Gert Late Night.

Gespreksonderwerp

In tegenstelling tot Van Gils & Gasten zal de nieuwe talkshow niet onafgebroken op televisie te zien zijn. Onder meer de soap Dertigers zal voor afwisseling zorgen in de laatavondprogrammatie. Elke aflevering zal Boukhriss dieper ingaan op het gespreksonderwerp van de dag en het meest opvallende feit bespreken. Volgens Het Laatste Nieuws willen de Vilvoordse en haar redactie heel breed gaan en de verwachtingen van de Eén-kijker inlossen. Zo kunnen de onderwerpen variëren van het Eurovisiesongfestival tot het nieuwste boek van Aspe. De VRT-nieuwsredactie zal de presentatrice bijstaan waar nodig.