Spice Girl wil eigen vibratorlijn op de markt brengen

Foto Belga / E. Lalmand
Momenteel is ze nog door het Verenigd Koninkrijk aan het touren met de Spice Girls, maar Mel B heeft blijkbaar nog wat tijd over. Ze is namelijk van plan een eigen lijn van vibrators op de markt te brengen, zo melden verschillende Britse media.

 
Volgens The Sun kreeg ze dat idee na gesprekken met andere vrouwen. “Ze heeft al meermaals van Britse dames gehoord dat er te weinig opties zijn in eigen land. Iemand vertelde haar ook over een vibrator die eruit ziet als een lipstick, maar die je niet naar het VK kan laten verzenden”, klinkt het in de tabloidkrant. “Ze vindt dat heel frustrerend en besloot toen om er zelf te gaan maken.”

Mel B kwam eerder al in de pers omwille van haar seksverslaving.

Exclusieve speeltjes

Een persverantwoordelijke van Mel B heeft die plannen ook bevestigd. “Maar ze wil het goed doen en met de juiste fabrikant. Het worden exclusieve speeltjes”, wilde haar woordvoerder kwijt. De Spice Girl, die altijd erg open geweest is over haar biseksualiteit, is intussen onderzoek aan het doen naar materialen en ontwerpen. “Er zal sowieso iets met luipaardprint bijzitten”, klinkt het. “En ook speeltjes voor mannen.”