Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland

In hun elfde wedstrijd in de Hockey Pro League hebben de Red Panthers (FIH-1) vandaag in Antwerpen met 1-2 verloren van Nederland (FIH-1). Yibbi Jansen zorgde in de 20e minuut op strafcorner voor de 0-1 ruststand. Ginella Zerbo verdubbelde in de 41e minuut de Nederlandse voorsprong. Oranje domineerde de hele tijd, maar verzuimde om nog meer afstand te nemen. Daardoor werd het toch nog spannend toen Emilie Sinia in de 52e minuut de aansluitingstreffer scoorde.

Door de vierde nederlaag zakt België naar de vijfde plaats. Nederland is na tien zeges op elf al zeker dat het eind juni voor eigen publiek de Final Four in Amstelveen kan spelen. Ook Argentinië, Australië en Duitsland gaan België nu voor. Morgen speelt België opnieuw tegen Nederland, dan in 's Hertogenbosch.