Te warm in de auto? Bedek dan je wagen met koeienstront

Te warm in de auto? Bedek dan je wagen met koeienstront
Facebook / Rupesh Gauranga Das

Een heel grappige foto uit India doet de ronde op Facebook. Op het beeld is een auto te zien die volledig bedekt is met koeienstront. De uitwerpselen werden op de wagen gelegd om het voertuig af te koelen nu de temperatuur daar naar 45 graden is gestegen.

We zien het onszelf nog niet doen, maar nood breekt wet, zeker als het buiten 45 graden warm is. Daarom rijdt er momenteel een auto rond in de Indiase stad Ahmedabad die volledig omhuld is in koeienstront. Enkele foto’s daarvan die getrokken werden door buurtbewoner Rupesh Gauranga Das, gingen de voorbije dagen viraal op Facebook. Het is dan ook heel opvallend hoe nauwkeurig elk onderdeel van de wagen onder de smurrie hangt. Enkel de ramen, de logo’s en de zijspiegels bleven gevrijwaard.

“Wat een manier om af te koelen”

Zelf vond Rupesh Gauranga Das het idee heel grappig. “Dit is het beste gebruik van koeienstront dat ik ooit gezien heb”, schreef hij bij de foto’s op Facebook. “Om zich te beschermen tegen de hitte van 45 graden en om de auto niet op te warmen, heeft mevr. Sejal heel de wagen ermee bedekt. Wat een manier om af te koelen.”