Justin Bieber showt zijn nieuwe haardos

Justin Bieber showt zijn nieuwe haardos
Instagram / @justinbieber

Justin Bieber heeft eindelijk terug een verzorgd kapsel en zijn fans zijn er helemaal weg van. Volgens sommigen geeft het zelfs aan dat de Canadese zanger zich terug wat beter in zijn vel voelt. 

De laatste jaren verschenen er foto’s van Justin met lange onverzorgde lokken. In november toonde hij dan weer een foto op Instagram waaruit bleek dat hij al zijn haar had afgeschoren. Het lijkt er nu op dat de popster een gulden middenweg heeft gevonden.

(Lees hieronder verder.)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Glimlach

Het was zijn vrouw Hailey die de nieuwe look van Justin op haar Instagramaccount presenteerde. Dat leverde meteen heel wat enthousiaste reacties op. “HIJ IS OPNIEUW MOOI”, reageerde een fan uitgelaten. Een ander vond dan weer dat Justin terug lijkt op zijn schattige zelf uit 2014. Heel wat bewonderaars stelden vast dat Justin ook terug gelukkiger lijkt op de foto. “Het doet deugd om weer een glimlach op zijn gezicht te zien”, klonk het. De zanger liet eerder weten dat hij depressief is en dat hij verslaafd was geraakt aan antidepressiva.

Trots

In het onderschrift toonde Hailey nogmaals dat ze onvoorwaardelijk houdt van haar echtgenoot: “Mijn lief, je bent een ongelooflijke man, je maakt van mij een beter mens, ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik ben zo enorm trots op wie je bent en op wie je aan het worden bent. Ik hou elke dag weer wat meer van jou.”