Win! The Division 2 Dark Zone Collector's Edition!

door
marketing
Leestijd 2 min.

Zeven maanden zijn verstreken sinds een dodelijk virus New York City en de rest van de wereld trof. De bevolking is verwoest. Toen het virus toesloeg werd de Division, een eenheid van burgeragenten in ruste, ingezet als laatste verdedigingslinie. Sindsdien heeft de Division meedogenloos gevochten om te redden wat resteerde.

Desondanks was het virus niet te stoppen

Washington D.C. – de zwaarst bewaakte stad ter wereld – viel, waardoor een volledige natie op het punt van instorten stond. Voor de Division was de inzet hoger dan ooit: als Washington D.C. valt, valt het hele land. Als agent van de Division die al zeven maanden ten strijde trekt vormen jij en je team de laatste hoop om na de wereldwijde ineenstorting het verval van de samenleving te stoppen.

‘Tom Clancy's The Division 2' is een online open wereld actie RPG die zich afspeelt in een verwoest en versnipperd Washington D.C.. De game is ontwikkeld door Ubisoft Massive en hetzelfde team dat je ‘Tom Clancy's The Division' bracht. De nieuwe, rijke setting combineert een grote variëteit aan prachtige, iconische en realistische omgevingen. Als speler ervaar je het handelsmerk van de serie: authenticiteit in het neerzetten van een gigantische wereld, rijke RPG systemen en super snelle actie als nooit tevoren. Speel alleen of samen tot met vier spelers om een hele lijst aan opdrachten te vervullen. Van het hoofdverhaal en player-versus-player potjes tot aan Dark Zone, waar álles kan gebeuren.

Tom Clancy's The Division 2 is nu beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en PC.