Zwangere Guy schiet op God in nieuwe videoclip

Zwangere Guy schiet op God in nieuwe videoclip
Instagram / Zwangere Guy

Morgen brengt Zwangere Guy zijn nieuwste videoclip uit voor het nummer ‘Wie is Guy ?’ Daarin schiet hij God neer en waant hij zich in een orgie. Guy of Gorik van Oudheusden staat bekend om z’n controversiële muziekvideo’s en dat lijkt ook nu niet te veranderen. 

Met zijn eerste langspeelplaat zet Gorik van Oudheusden zich definitief op de Belgische muziekkaart. Morgen verschijnt daarvan de videoclip voor het lied ‘Wie is Guy ?.’ In een teaserfilmpje wandelt de rapper door de Brusselse straten met een joint terwijl hij plots begint te zweven. Eens hij door het wolkendek heen is staat hij oog in oog met God. Wanneer God zijn bijbel niet wil afgeven schiet Guy hem neer. Een ander beeld onthult ook hoe hij zich met een pistool in een orgie bevindt.

Zwangere Guy staat bekend om zijn expliciete muziekvideo’s en dat lijkt met zijn nieuwste clip morgen niet anders te zijn. Dat vertelde hij ook aan Metro: “Mensen zouden moeten zuchten en denken ‘what the fuck’. Ik vind het heel interessant om iets anders in beeld te brengen.” De video is vanaf morgen te bekijken.