Binnenkort tweedehands winkelen in Kringwinkel aan Antwerpse Meir

Binnenkort tweedehands winkelen in Kringwinkel aan Antwerpse Meir
Foto Unsplash

De Antwerpse Meir is geen onbekend terrein voor de gemiddelde shopper. De winkelstraat biedt een enorm aanbod aan internationale ketens, van H&M tot Hema. Om winkelaars een duurzaam alternatief aan te reiken, opent er in april een Kringwinkel op enkele meters van de Meir.

Meir

“Met onze nieuwe winkel hopen we een ander publiek aan te spreken en nog meer mensen bewust te maken van het feit dat je ook op een duurzame manier kan shoppen”, aldus Louise Vrints, marketingverantwoordelijke van Kringwinkel Antwerpen. Natuurlijk kan je een bezoekje aan de ‘gewone’ kledingketens ook combineren met wat tweedehands shoppen – zo zet je alvast een stap in de richting van duurzamere consumptie.

Nieuw concept

De nieuwe winkel zal net zoals andere Kringwinkels enkel tweedehands kledij verkopen, maar het gaat wel om een volledig nieuw concept. “Door een eigentijdse inrichting en een unieke selectie van kleding en accessoires willen we een tegenwicht bieden aan de kledingwinkels op de Meir”, gaat Vrints verder. De winkel komt in de plaats van de voormalige Krak op de Otto Veniusstraat 11. De opening staat gepland voor begin april, maar is afhankelijk van verbouwwerkzaamheden.