Doen Pommeline en Fabrizio mee aan ‘Temptation Island VIPS’?

Foto Vijf

Zien we binnenkort ex-verleiders Pommeline en Fabrizio in ‘Temptation Island VIPS’? Volgens ex-deelneemster Rosanna wel. Zij plaatste op Instagram een screenshot online waarop Pommeline het nieuws lijkt te bevestigen, hoewel er nog geen officiële reactie is.

Het gerucht doet al even de ronde, maar het koppel ontkende de deelname steevast. Nu verkondigt Rosanna, die vorig jaar deelnam een ‘Temptation Island VIPS’, dat Pommeline ook haar kans gaat wagen. Rosanna deelde een schermafbeelding van het gesprek tussen de vedetten waar ze haar feliciteerde op haar deelname. Het management van Pommeline was verbaasd en vroeg hoe ze dit nieuws wist.

Rosanna haar bron is Michella Kox, een Nederlandse mediapersoonlijkheid en presentatrice. Zij zorgt vaak voor ‘Temptation’-nieuwtjes op haar sociale media. Het is nog even afwachten of het nieuws klopt

Temptation Island

Het koppel nam elk afzonderlijk deel aan ‘Temptation Island’ als verleider. Pommeline begon na het programma een relatie met Merijn. Een seizoen later verloor Fabrizio zijn hart aan deelneemster Daniëlle. Niet veel later werden Pommeline en Fabrizio een koppel en ondertussen zijn de twee verloofd.

Foto Instagram / @rosannavoorwald