Belgen in het buitenland - Wolfsburg en Werder Bremen delen de punten

Wolfsburg is zondag op de 24e speeldag in de Duitse Bundesliga niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Werder Bremen. Max Kruse maakte voor de bezoekers na 74 minuten de openingstreffer van John Brooks van twintig minuten eerder ongedaan. Bij de thuisploeg stond Koen Casteels de hele wedstrijd tussen de palen. Na 24 speeldagen is Wolfsburg met 39 punten zevende, Werder Bremen staat met een punt minder op de tiende plaats.

Op de 26e speeldag in de Italiaanse Serie A boekte Atalanta een knappe 3-1 thuiszege tegen Fiorentina. Ilicic, Gomez en Gosens maakten de openingstreffer van Luis Muriel ongedaan. Bij Atalanta, met 41 punten op de zevende plaats, speelde Timothy Castagne de hele wedstrijd.