Natalia woedend over roddels: “Ik heb nog nooit iemand bedot”

Instagram / @nataliamusic

Natalia Druyts is niet te spreken over het fake news dat over haar de ronde doet. “Jullie hebben de ballen niet om ervoor uit te komen”, klinkt het.

Nadat eerder An Lemmens en Evi Hanssen te kampen hadden met fake news is nu ook Natalia slachtoffer van een nepbericht. Daarin wordt beweerd dat ze haar zangcarrière zou hebben opgegeven om haar energie in een schoonheidsbedrijf te kunnen steken.

Gedegouteerd

De 38-jarige zangeres deelde haar frustratie op Instagram, en maakte duidelijk dat er niets van aan is. “Ik kan IEDEREEN recht in de ogen kijken na een best al wel turbulent en vol leven en heb nog NOOIT mensen bedot en ik meen te denken dat niet iedereen dat kan zeggen, zoals diegenen die dit artikel nu alweer verspreid hebben. Meestal hebben ze niet de ballen om er voor uit te komen… i DARE them!!! Ik ben blij dat ik aan jullie kan melden dat dit weeral maar eens een verspreide leugen is… Mijn carrière kan me misschien ontnomen worden, maar er is niemand die me zal doen zwijgen of stoppen met zingen! Amen en voila, we gaan weer verder”, klinkt het.

Steeds meer fake news

Het is niet de eerste keer dat een bekende Vlaming te maken krijgt met fake news. Twee weken geleden nog publiceerde een malafide website het nieuws dat An Lemmens ontslagen zou zijn door VTM en huidverzorgingsproducten zou verkopen. Dat ontkende ze met klem op Instagram. “Neen, ik ben niet ontslagen door VTM. Neen, ik verkoop geen huidverzorgingsproducten. Dit is een malafide organisatie die mijn naam en foto misbruikt en vals nieuws post om onwetende mensen hun bankrekening te plunderen”, schreef ze toen.

Ook over Evi Hanssen werden een tijdje geleden valse berichten gepubliceerd. Zo werd er onder meer beweerd dat ze ontslagen zou zijn door de Nederlandse omroep NPO 1 omdat ze andere schoonheidsproducten gebruikte dan diegene die de omroep voorstelde. Zij liet het er niet bij en diende klacht in bij de politie.

View this post on Instagram

Nu, ik ben iemand die niet veel of geen tijd verspilt aan belachelijke verzonnen roddels, maar het afgelopen jaar loopt het toch echt de spuigaten uit. Zelf zie ik niet veel passeren omdat ik me distantieer van het alledaagse nieuws om mijn eigen geest clean te houden. Maar uiteraard brengen vrienden en kennissen me op de hoogte van gelogen artikels en gemene roddels en na deze dacht ik dat het eens tijd werd om te reageren. Ik kan IEDEREEN recht in de ogen kijken na een best al wel turbulent en vol leven en heb nog NOOIT mensen bedot en ik meen te denken dat niet iedereen dat kan zeggen, zoals diegenen die dit artikel nu alweer verspreid hebben. Meestal hebben ze niet de ballen om er voor uit te komen… i DARE them!!! Ik ben blij dat ik aan jullie kan melden dat dit weeral maar eens een verspreide leugen is…mijn carrière kan me misschien ontnomen worden, maar er is niemand die me zal doen zwijgen of stoppen met zingen! Amen en voila, we gaan weer verder. 🙏🏽❤️#roddel #fuckthegossipers #gossip #idarethem #leugens #beunstoppable #wienog? #geenballen #noconfrontation #hetiswathetis #illkeeponsinging #onstageforever #ilovemyfans

A post shared by Natalia Druyts (@nataliamusic) on