Rokkenjager Mick Jagger heeft rust gevonden: “Hij gaat volledig voor Melanie”

AFP / Boris Horvat

The Rolling Stones-frontman Mick Jagger lijkt eindelijk de ware liefde gevonden te hebben, na een onstuimig liefdesleven vol rock-‘n-roll. “Hij is eindelijk klaar om zich te hechten aan één vrouw”, klinkt het in zijn entourage.

Op zijn 75ste bruist Mick Jagger nog steeds van de energie. Maar er is iets veranderd in het leven van de Britse casanova, die gedurende zijn hele leven zo’n 4.000 verschillende bedpartners versleten zou hebben, inclusief Carla Bruni, Angelina Jolie , Brigitte Bardot and Tina Turner.

Bijgedraaid

De wereldberoemde rockmuzikant is al enkele jaren samen met danseres Melanie Hamrick (31), met wie hij een zoontje, Deveraux, heeft. Hoewel hij haar in het begin van hun relatie waarschuwde dat hij geen exclusiviteit kon beloven, schijnt de zanger sinds kort bijgedraaid te zijn.

Een vriend van het koppel wist The Mirror immers te vertellen dat Mick de ware liefde gevonden heeft in Melanie. “Hij heeft met Kerstmis beloofd om zich te binden aan Melanie. Hij is eindelijk klaar om het rustig aan te doen en volledig voor haar te gaan”, klinkt het.

Toegewijde vader en partner

In oktober van vorig jaar loofde Melanie zijn verantwoordelijkheid als vader en steun als partner al. “Mick en ik zijn geweldige co-ouders. Hij laat mij niet aan mijn lot over, ook al woont hij in Chelsea en ik in New York. Het lijkt zelfs alsof ik meer aan hem heb dan sommige van mijn getrouwde vriendinnen aan hun echtgenoot hebben”, vertelde ze.

Ook al heeft Mick zijn reputatie niet mee als het op monogamie aankomt, vertrouwt Melanie hem volledig. “Ik voel dat onze relatie heel goed zit. Roddels zullen er altijd zijn, maar ik weet wat Mick en ik hebben, dus hecht ik daar geen belang aan”, aldus Melanie.