Man is geschokt nadat hij zijn vriendin op rare handeling betrapt na een vrijpartij

Foto Unsplash

Een Amerikaanse man trok op Reddit van leer tegen z’n vriendin, die hij iets raar zag doen in de badkamer nadat ze seks hadden gehad. De vrouw was namelijk het sperma uit de condoom in haar vagina aan het inbrengen, wat hem naar eigen zeggen nerveus maakte.

De anonieme man, die verduidelijkte een “oude twintiger” te zijn, vroeg op Reddit ook om advies. “Ongeveer een uur geleden hadden ik en mijn vriendin seks”, schreef hij. “Toen ik naar de badkamer ging na de daad, schreeuwde ze me toe wat ik ging doen. Om te lachen zei ik naar het groot toilet te gaan, terwijl ik slechts moest plassen. Toen ik sneller dan verwacht terugkwam, betrapt ik haar erop de inhoud van mijn gebruikte condoom in haar vagina te duwen.”

Legaal of niet?

De man vroeg zich luidop af of zoiets wel legaal was, en wat er zou gebeuren indien zijn vriendin op een dergelijke manier zwanger zou geraken.

De bezoekers op Reddit waren haast allen ontzet over de acties van de vrouw, en gaven hem als advies in de toekomst uit haar buurt te blijven. “Laat haar meteen vallen. En mocht ze ooit zwanger blijken te zijn, eis een vaderschapstest”, schreef iemand. Een andere zei dan weer dat ze niets illegaal deed, en dat de seks met wederzijdse toestemming was.