Handig! Met deze seks-knop laat je elkaar weten dat je zin hebt

Funded Today

Soms is het niet meteen duidelijk of je partner wel zin heeft om te rollebollen. En een zoveelste ‘nee’ kan afwijzend overkomen. Wel, met deze seks-knop is die frustratie verleden tijd.

In een relatie neemt de ene vaak meer initiatief dan de andere, als het op seks aankomt. Dan gebeurt het wel eens dat je op het verkeerde moment komt aanschurken en dan is ‘nee’ gewoonweg ‘nee’. Meer dan 50% van koppels over de hele wereld lieten optekenen dat ze vaker initiatief zouden nemen mochten ze op voorhand weten dat ze niet op een ‘njet’ zouden stoten.

Samen initiatief nemen

Om te voorkomen dat er twijfels in je relatie sluipen door dergelijke afwijzingen, kan je nu een ‘LoveSync’ in huis halen. Zowel jij als je partner kunnen dan via die seks-knop laten weten of je ‘in de mood’ bent.

Duw je op de knop, dan weet je partner van niets, zodat een eventuele afwijzing niet kan optreden. Duwt je partner binnen de vijftien minuten ook op zijn of haar knop, dan lichten beide toestellen gezellig op en kan de fun beginnen. Duw je meerdere keren op de knop, dan wordt de reageertijd verlengd, tot 24 uur.

Opgepast met huisdieren!

Mocht je je bedenken, dan druk je de knop gedurende vier seconden in. Dan wordt je digitale initiatiefneming geannuleerd. Zorg wel dat je huisdier niet met het ding gaat spelen, want dat kan dan weer tot gênante momenten leiden.

De ‘LoveSync’ loopt momenteel via Kickstarter en is verkrijgbaar voor 40 euro. Geïnteresseerd? Ga HIER je gang en laat de liefde leven!