"Britney Spears gebruikt zieke vader als excuus voor annulering concerten"

Britney Spears cancelde onlangs al haar concerten in Las Vegas om er voor haar zieke vader te zijn. Insiders vertellen nu een heel ander verhaal.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Enkele weken geleden kondigde de Amerikaanse zangeres op Instagram aan dat haar ‘Domination'-show in Las Vegas afgelast wordt. Ze vertelde dat haar vader Jamie enkele maanden geleden door het oog van de naald is gekropen nadat hij een gescheurde blinde darm opliep.

De 66-jarige man is nog steeds aan het revalideren en daarom wil Britney zoveel mogelijk bij hem zijn. “We zijn zo dankbaar dat hij het overleefd heeft, maar hij heeft nog een lange weg te gaan. Ik wil al mijn energie nu in mijn familie steken. Ik hoop dat jullie dat begrijpen”, klonk het op Instagram.

Halflege zalen

In Las Vegas doen echter de geruchten de ronde dat de dramatische ticketverkoop voor haar show er voor iets tussen zou zitten. Mochten haar optredens doorgaan, dan zou ze voor halflege zalen staan, wat Britneys manager niet wilde riskeren.

Insiders vermoeden dan ook dat dát de echte reden van het afzeggen van haar show was. “Ze gebruikt de ziekte van haar papa als excuus. De waarheid is simpelweg dat ze amper nog tickets verkoopt. Haar vader is wel degelijk ernstig ziek geweest, maar ondertussen is hij aan de beterhand. Het is niet nodig dat Britney aan zijn bed waakt. Dat doet ze ook absoluut niet, hoor. Je ziet haar overal opduiken in Los Angeles. Logisch dat er schande wordt gesproken van het feit dat ze haar zieke vader als excuus gebruikt”, lezen we in TV Familie.