De mooiste feestmake-up, van kop tot teen

make-up
Foto NYX

Als er één periode in het jaar is waarin je alles uit de kast mag halen, dan is het wel nu. Op Kerstmis houd je het nog enigszins braaf met blozende wangen en rode of groene nagellak. Met oudejaar ga je glitter all the way en kleuren je lippen violet, dé trendkleur van het moment.

Janne Vandevelde

Haar

make-up
Foto NYX

Je make-uproutine begint niet bij je gezicht, maar bij je haar. De Sugar Trip Glitter Vault is een koffertje met maar liefst tien kleuren glitter, die je met behulp van de lijm op je haar, gezicht of decolleté aanbrengt. Om 2019 goed in te zetten!

Sugar Trip Glitter Vault, NYX Cosmetics, 73,40 euro

Wenkbrauwen

Ook je wenkbrauwen mogen letterlijk in de verf gezet worden. De Tattoo Brow is een waterproof wenkbrauwgel die je wenkbrauwen tot drie dagen lang een volle kleur geeft. Aanbrengen, laten drogen, peel-off!

Tattoo Brow, Maybelline, 14,99 euro

Ogen

Dit oogschaduwpalette is pure luxe. De snoepkleurtjes geven je een onschuldige uitstraling op familiefeesten. Voor oudejaar kies je dan weer voor sprankelend goud of intens violet.

Eye Designer Palette, By Terry, 77,90 euro

Wangen

Een mooie glow creëren wordt een eitje met dit high­light palette. Het bevat een highlighter, een blush die iedereen staat en een topper om je een gezonde look te geven. Urban Decay test zijn make-up trouwens nooit op dieren.

Naked Cherry Highlight and Blush Palette, Urban Decay, 30 euro

Lippen

Met Le Phyto-Rouge krijg je lippen om te zoenen. Je kan kiezen uit twintig intense kleuren die je lippen bovendien goed gehydrateerd houden. Wij gaan voor violet, een kleur voor durvers.

Le Phyto-Rouge, Sisley, 41,50 euro

Nagels

OPI lanceert een spectaculaire feestcollectie geïnspireerd op Disney’s kerstfilm ‘The Nutcracker And The Four Realms’. Kies voor de kerstkleuren ‘Envy the Adventure’ (donkergroen) of ‘Candied Kingdom’ (diep rood). Of is de feestelijke gouden tint ‘Dazzling Dew Drop’ iets voor jou? Show die gelakte teennagels in sandalen! Als je het niet te koud hebt tenminste…

OPI The Nutcracker, nagellakken 14,95 euro
Infinite Shine 18,98 euro

Voor hem

Ook mannen doen aan make-up! Heb je kale plekjes in je wenkbrauwen, baard of snor? Dan vul je die op met dit poeder, gemakkelijk aan te brengen met de applicator. Het poeder is bovendien bestand tegen zweet, dus je hebt geen excuus om de dansvloer links te laten liggen.

Brow & Beard Filling Powder, Rimmel, 9,99 euro