Single en millennial? Dan doe je waarschijnlijk aan Instagrandstanding

Single en millennial? Dan doe je waarschijnlijk aan Instagrandstanding
Foto Unsplash

Instagrandstanding. Het is begrip op zich zegt je waarschijnlijk niets, maar in praktijk is er veel kans dat je je er schuldig aan maakt. Niets is leuker of belangrijker dan de perfecte Instagrampost plaatsen. En als je crush die ‘toevallig’ ziet, wel, des te beter.

Crushen op Insta

Zit je crush op Instagram en volg je elkaar? Wel, dan doe je waarschijnlijk aan Instagrandstanding. Eerlijk, we hebben allemaal al eens een Instagrampost ‘aangepast’ aan onze crush. Hij houdt van voetbal, dus we plaatsen een selfie vanuit het stadion. Zij houdt van kunst, dus we doen ons best om zo intellectueel en mysterieus mogelijk over te komen.

KerstdateZeker in de feestperiode is het verleidelijk om de ander te ‘verleiden’ via sociale media. Want iedereen heeft graag iemand om te kussen op Nieuwjaar. Volgens datingexpert James Preece kan Instagrandstanding een heel machtig wapen zijn. “De achterliggende gedachte van sociale media is jezelf zo goed mogelijk promoten. Eigenlijk is je Instagram een beetje zoals een cv. Toon je sterke kanten, maar overdrijf niet. Als het niets toevoegt, kan je het beter niet online zwieren.” Instagram is en blijft een selectie van de beste momenten in iemands leven, dus verkijk je er vooral niet op.