Werken voor de goede doelen : Sabrina Embrechts voor JESPO vzw

Hoe heet jouw goed doel en wat doe je daar?

«Jespo geeft kinderen en jongeren (3 tot 18 jaar) in en rond Antwerpen de kans om kennis te maken met verschillende sporten. In 2009 kwam ik in aanraking met Jespo en ben ik begonnen als lesgeefster bij Bewegingsschool Ekeren.»
«Met veel enthousiasme sta ik elke zondag weer paraat om les te geven aan 3 tot 6-jarigen samen met hun ouders om een uurtje te sporten. We werken vooral rond coördinatie en behendigheid door het opbouwen van een uitdagend parcours.»

Wat motiveert jou?

«Jespo is één grote familie, waar iedereen zichzelf kan zijn. Daarnaast vind ik het vooral fantastisch om de kinderen samen met hun ouders elke week een geweldige middag te bezorgen. De lach op het gezicht van een kind, daar doe je het voor.»

Is Jespo op zoek naar vrijwilligers?

«Jespo is altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb je zin om de Antwerpse jeugd aan het sporten te krijgen in een tof en enthousiast team? Kijk dan zeker eens op www.jespo.be

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.