Lynn Van Royen en Peter Van den Begin winnen Vlaamse Televisie Ster

Lynn Van Royen en Peter Van den Begin winnen Vlaamse Televisie Ster

Lynn Van Royen en Peter Van den Begin hebben maandagavond een Vlaamse Televisie Ster gewonnen. Van Royen was de winnares van de prijs voor beste actrice voor haar rollen in “Tabula Rasa” (Eén), “Beau Séjour” (Eén) en “Spitsbroers” (VTM). Van den Begin ontving de prijs voor beste acteur voor zijn rol in “Tabula Rasa”. De Vlaamse Televisie Academie maakte maandagavond de winnaars bekend van de Vlaamse Televisie Sterren. Dat gebeurde tijdens een gastcollege aan de Universiteit van Gent.
Thomas Van Der Veken was de winnaar van de Televisie Ster voor beste presentator voor “Alleen Elvis Blijft Bestaan” (Canvas). Frances Lefebure, “Hotel Römantiek” (Vier), won in de categorie beste presentatrice.
“De Zonen van Van As” (VTM) werd uitgeroepen als winnaar in de categorie Humor & Comedy, “Tabula Rasa” (Eén) was de winnaar in de categorie Drama en “Radio Gaga” (Canvas) in de categorie Informatie & Reportage.
In de categorie Entertainment op Locatie was de winnaar van de Televisie Ster “Hotel Römantiek” (Vier), in de categorie Entertainment in de Studio was de winnaar “Mag ik u Kussen” (Eén).

bron: Belga