Fans Astrid Coppens in de ban van deze foto: “Is ze zwanger?”

Foto: Instagram / @oneandonlyastrid

Het zou zomaar eens kunnen dat Astrid Coppens in verwachting is. Haar Instagramvolgers zijn er in ieder geval van overtuigd, nadat ze een foto plaatste waarop ‘een buikje’ te zien is.

Twee jaar geleden stapte Astrid Coppens (35) in het huwelijksbootje met de Vlaamse regisseur Bram Coppens (38). De twee zien er samen zielsgelukkig uit en een logische volgende stap zou dan ook een kindje zijn.

GeluksbabyVorige week plaatste de Vlaamse Hollywoodvrouw een bikinikiekje op Instagram waarop een klein buikje te zien is. Volgens haar volgers is er meer aan de hand. “Nu ben ik meer en meer van het gedacht dat er een klein Bramskitje op komst is”, klinkt het. “Ik denk dat ook al een tijdje. Ik wens het hen in ieder geval van harte toe”, gooit iemand anders in de groep. “Wanneer krijgen we officieel het goede nieuws?”, vraagt een andere fan zich af.

Opvallend: begin dit jaar gaf Astrid al aan dat ze klaar was voor kinderen. “De voorbije jaren was een zwangerschap geen goed idee door alle lichamelijke stress. Ik wilde bovendien niet zwanger worden in zo’n ongelukkige periode van mijn leven. Maar nu die voorbij is, mag zo’n geluksbaby komen”, klonk het toen in Story.

Monsterproces

Met die ‘ongelukkige periode’ doelt ze op het miljoenenproces tegen haar ex-echtgenoot John Bryan. Die diende tweeënhalf jaar geleden een klacht in tegen Astrid omdat ze inkomsten zou achtergehouden hebben in de scheidingsovereenkomst. De Amerikaanse zakenman eiste twee miljoen dollar van haar en probeerde tevens hun villa in Los Angeles los te krijgen.

Bij gebrek aan bewijzen gaf de rechter Den John ongelijk en moest hij opdraaien voor alle gerechtskosten, die geschat worden op ruim een half miljoen euro.

View this post on Instagram

💙 Malibu 🌊 #astridblacklabel #shirt #zebfashion

A post shared by ASTRID (@oneandonlyastrid) on

View this post on Instagram

Happy FriYAY 🤘🏻

A post shared by ASTRID (@oneandonlyastrid) on