Bizar. Tijdens Harry Potter-yoga waan je je op Zweinstein

Bizar. Tijdens Harry Potter-yoga waan je je op Zweinstein
Instagram / @c1revolution

Fan van Harry Potter en niet vies van wat beweging? Dan wil je wellicht eens een bezoekje brengen aan Austin. Een plaatselijke duo organiseert Harry Potter-yoga waarmee je je zo op Zweinstein waant!

Dia dos Muertos

Ter ere van Halloween organiseerden de zusjes Isabel Beltran en Ximena Larkin in een plaatselijke brouwerij een yogasessie in het thema van Harry Potter. Beiden hebben Mexicaanse roots en zochten een manier om de Mexicaanse variant van Halloween, ‘Dia dos Muertos’, te vieren. De les was meteen uitverkocht en trok heel wat Harry Potter-fans.

Toverstokken en onzichtbaarheidsmantels

Hoe verloopt zo’n les dan in de praktijk? Yogi’s krijgen toverstokken om te gebruiken tijdens hun poses, mogen zich vervolgens verstoppen onder een onzichtbaarheidsmantel (een deken) en alle standjes krijgen themanamen. Wat dacht je van ‘Slytherin Cobra’ of ‘Downward Fluffy’? Tijdens savasana las Isabel Beltran voor uit ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood’. Ook in de toekomst zal het duo nog themalessen organiseren: “Als themalessen meer mensen kunnen aanzetten tot yoga, dan kunnen we niet anders dan doorgaan om zo de magie van yoga te verspreiden.” Wij duimen alvast voor Harry Potter-lessen in België!