Patro-voorzitter Salar Azimi nodigt rusthuisbewoners uit voor gratis kerstdiner

Patro-voorzitter Salar Azimi nodigt rusthuisbewoners uit voor gratis kerstdiner

De kersverse voorzitter van Patro Eisden Maasmechelen, de Iraniër Salar Azimi, nodigt de bewoners van twee rusthuizen uit voor een gratis kerstdiner in het vipgedeelte van het stadion. Dat maakte de club in de tweede amateurklasse vandaag bekend. De Iraniër en zijn broer Sasan raakten in Vlaanderen bekend via het VIER-programma “The Sky Is The Limit”. Bij zijn aanstelling als nieuwe voorzitter van Patro Eisden vertelde Salar dat hij dergelijk initiatief al lang toepast in zijn hotel De Elderschans in Aardenburg in Nederland. Nu doet hij dit mooie gebaar ook in Maasmechelen.

Salar Azimi, zijn broer en andere familieleden namen op 31 oktober de fakkel over bij de ploeg in Eisden. Ze hebben de club van de ondergang gered na de dramatische passage van de Brits-Chinese investeerder Wayne Woo. Met de Azimi’s waait er weer een frisse wind in het stadion op de Kolenmijn Limburg-Maaslaan. De club Patro en haar bestuur willen ook hun maatschappelijke rol binnen de gemeente opnemen.

“De maand december en de kerstperiode zijn met hun lange nachten voor heel veel ouderen een moeilijk en eenzame tijd om door te brengen. Nu willen we graag iets terugdoen voor de ouderen van de Maasmechelse bevolking. We nodige alle inwoners van rusthuizen de Maasmeander en van het woonzorgcentrum Heyvis uit om op 18 december tussen 18 en 20 uur gratis te komen genieten, eten en drinken. We bieden een all-informule aan in het vipgedeelte. De begeleiders van de groep zijn uiteraard ook van harte welkom”, aldus Salar Azimi, die begin deze week verkondigde dat hij Patro Eisden binnen zeven jaar in de hoogste Belgische voetbalklasse ziet spelen.

bron: Belga