Deze 3 regels moet u volgen als u aan grootste orgie ooit wilt deelnemen

(c) Instagram / @Pearl Derriere

Mocht u nog geen plannen hebben voor het komende weekend: een ondernemende eventplanner in Amerika hoopt het record voor de grootste orgie ter wereld te breken. En alle handjes kunnen helpen bij deze recordpoging.  

De vlot klinkende Pearl Derriere streeft ernaar om 1.000 mensen bij het evenement te hebben. Daarmee zou ze het huidige Japanse record, dat op 500 staat, compleet verpulveren.

3 simpele regels

De 29-jarige vrouw heeft een aantal strikte regels die feestvierders moeten volgen, waaronder het brengen van een vriend, het dragen van condooms en een verbod op mobiele telefoons.

Inspiratie

Pearl, afkomstig van het landelijke Colorado, raakte geïnspireerd door het bijwonen van tal van seksfeesten. Ze is ook een aanhanger van de zogenaamde “seks-positieve” beweging, die veilige en consensuele seksuele experimenten propageert.

Ze zei: “Ik stopte met tellen met hoeveel mensen ik had geslapen als het eenmaal boven de 100 was – ik was toen 21.”

Pearl, die de massale orgie zal bijwonen – waarvan de datum en locatie nog steeds een goed bewaard geheim zijn – werkte als verzekeringsagente vooraleer ze in de seksindustrie aan de slag ging.

Ménage à trois

Nog steeds openlijk polyamorous – genietend van een relatie met meer dan één partner – woont ze momenteel samen met haar vriend Dan in Denver. Daarnaast heeft ze ook een vaste vriendin in Dallas. Haar partners zijn blij dat ze eveneens losse contacten heeft met andere mensen bij orgieën.

(c) Instagram / Pearl Derrière

Pearl, die op 16-jarige leeftijd haar maagdelijkheid verloor en haar eerste groepsseks het jaar daarop had, zei: “Ik kon me nooit voorstellen dat één persoon mijn fysieke en emotionele behoeften voor de rest van mijn leven kan vervullen.”

Belang van regels

Maar ondanks haar bevrijde benadering van intimiteit, heeft Pearl strikte regels als het gaat om orgieën – veiligheid heeft steeds prioriteit.

“Ik word elke zes maanden getest op soa’s en de resultaten zijn altijd goed,” zei ze. “Om ervoor te zorgen dat mensen verantwoording kunnen afleggen, laten we alleen mensen met een partner of vriend toe. Op die manier kunnen we altijd iemand waarschuwen als iets fout gaat.”

“Filmen is ook een zorg bij orgieën – dus niemand mag opnamen maken. We hebben een vertrouwde omgeving nodig om plezier te hebben. ”