Hailey Bieber wil Justin kussen in kerstliedje

Hailey Bieber wil Justin kussen in kerstliedje
Instagram / @haileybieber

Hailey Bieber zingt op Instagram een kerstliedje van Justin Bieber, voor Justin Bieber. En daaruit blijkt dat ze hem maar wat graag wil kussen. Het feit dat de twee eens een paar dagen niet samen zijn, valt haar blijkbaar zwaar.

Hailey Bieber

De geruchten dat Hailey Baldwin en Justin Bieber in september in New York trouwden, deden al langer de ronde. Beiden ontkenden dat aanvankelijk – Hailey tweette er zelfs over. Intussen is de tweet verwijderd en spreekt Justin zelf over “mijn vrouw”. Hailey liet vervolgens ‘Hailey Bieber’ registreren als merknaam en veranderde enkele dagen geleden haar naam op Instagram. De ontkenningsfase lijkt dus passé.

Kerstklefheid

We herinneren ons allemaal Biebers kerstalbum uit 2011. Zijn kapsel, de kerstklassiekers en de klefheid zijn voor eeuwig in ons geheugen gegrift. Hailey Bieber brengt dat album nu opnieuw tot leven op Instagram. Hoewel het koppel meestal 24/7 samen is, zijn ze nu voor enkele dagen van elkaar gescheiden en dat is duidelijk niet makkelijk. Het model verlangt blijkbaar innig naar een kus van haar man. Wij weten nu al wie er gaat lopen met de prijs voor ‘Klefste Koppel van het Jaar’.