Paris Hilton en Chris Zylka uit elkaar

Paris Hilton en Chris Zylka uit elkaar
AFP / G. DeGuire

Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka zijn niet langer samen. De twee waren samen sinds 2017 en Zylka vroeg haar in hetzelfde jaar ten huwelijk. Geen van beiden heeft de geruchten officieel bevestigd, maar Paris postte wel een opvallende foto op Instagram.

Verliefd, verloofd

Nadat ze ongeveer een jaar samen waren, vroeg de acteur Chris Zylka Paris ten huwelijk met een ring die menig hart sneller deed slaan. De reusachtige diamant werd geschat op slordige twee miljoen en had de grootte van een klein ei. “De ring was zo prachtig en schitterend. Ik trilde toen ik hem omdeed. Het is de mooiste ring die ik ook heb gezien”, aldus Hilton net na de verloving.

Gescheiden

Een anonieme bron vertelde aan ‘People’ dat de twee uit elkaar zijn. “Ze gingen een paar weken geleden uit elkaar. Alles in de relatie ging heel snel en ze realiseerde zich dat het voor haar niet goed aanvoelde.” Hoewel noch Paris Hilton, noch Chris Zylka de geruchten officieel bevestigd hebben, plaatste Paris wel een Instagrampost met een opmerkelijk bijschrift: “Wat haar sterk maakte, was ondanks de miljoenen dingen die haar pijn deden. Ze sprak van niets dan geluk.”