Wereld Mannen Dag: vijf redenen om vandaag te vieren

Man
Foto Unsplash

Wereld Mannen Dag. De grote dag waar alle mannen naar uitgekeken hebben, is eindelijk aangebroken. Maar waarom nu deze speciale dag voor mannen? Er zijn verschillende redenen om het mannelijke geslacht te vieren. Zo kunnen zij rechtstaand plassen en worden ze knapper met de leeftijd. 

Op 19 november is het Wereld Mannen Dag. Dan moeten alle mannen extra in de watten gelegd worden. Wij geven je alvast vijf redenen om op deze dag een feestje te bouwen.

Krijg jij dit open? 

Een nieuwe pot appelmoes of confituur die je niet open krijgt. Lastig. Gelukkig is er altijd wel een sterke man in de buurt om het klusje te klaren. Wat zouden we doen zonder hen?


via GIPHY

Ouder betekent vaak knapper 

Mannen worden meestal knapper met de leeftijd. Hoe ouder, hoe aantrekkelijker. Denk maar aan George Clooney of Brad Pitt. Doe zo verder, heren!

>
via GIPHY

Rechtstaand plassen

De kunst van het rechtstaand urineren. Dat is dé vaardigheid die vrouwen jaloers maakt. Iets waar de mannen trots op kunnen zijn. Bedankt, Moeder Natuur!


via GIPHY

Niet teveel tijd nodig 

Een T-shirt kiezen, een beetje wax in de haren en klaar. Mannen hebben vaak zeer weinig tijd nodig om zich klaar te maken en zien er nog is goed uit ook. Handig!


via GIPHY

Wie hem eerst ‘riekt’… 

… heeft hem geflikt! Mannen onder elkaar kunnen scheten en boeren zonder zich te generen. Vaak zijn ze er zelfs fier op. Blijf vooral jullie zelf, beste mannen!


via GIPHY