Kylie Minogue komt naar wei van Werchter

Kylie Minogue
Foto Belga Image

De organisatie van het muziekfestival ‘Rock Werchter’ heeft in één klap tien nieuwe namen voor de editie van 2019 aangekondigd. Artiesten zoals popzangeres Kylie Minogue, techno-dj Paul Kalkbrenner en de Britse band Years & Years zijn aan de line-up toegevoegd. Dat beloofd! 

Nieuwe namen voor de eerste festivaldag op donderdag zijn Paul Kalkbrenner, Vance Joy en Bang Bang Romeo. Op vrijdag zijn Kylie Minogue, Bring Me The Horizon, Years & Years en Nothing But Thieves aan de beurt. Op zaterdag kunnen we dan weer genieten van THE BLAZE en Miles Kane, en zondag bestijgt Yungblud het podium.

De meest verrassende naam die aan de lijst werd toegevoegd, is ongetwijfeld Kylie Minogue. De ‘Can’t Get You Out Of My Head’-zangeres wordt ook wel de ‘princess of pop’ genoemd. De artieste werd dit jaar vijftig, maar weet nog steeds de show te stelen op het podium. Deze maand stond zij nog in het Koninklijk Circus in Brussel. Op Twitter laat de zangeres weten dat zij uitkijkt naar haar optreden op ‘Rock Werchter’.

P!NK, Tool, The Cure, Mumford & Sons, Florence + The Machine en Muse stonden al op de affiche. De organisatie laat ook weten dat er snel nog meer namen zullen volgen.

Ticketverkoop

De negentiende editie van het festival zal doorgaan van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop is al gestart. Via de websites van Proximusgoformusic en Ticketmaster kan jij je tickets bemachtigen. Allen daarheen!