Jupiler Pro League – Bob Peeters zegt neen tegen Waasland-Bevern en verlengt bij Westerlo

Jupiler Pro League - Bob Peeters zegt neen tegen Waasland-Bevern en verlengt bij Westerlo

Bob Peeters wordt niet de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. Hij nam het wel in overweging, maar kiest uiteindelijk voor een verlengd verblijf in Westerlo. Dat bevestigde hij dinsdagavond aan verschillende Vlaamse media. Na het ontslag van Yannick Ferrera als coach bij Waasland-Beveren, begon de naam van Peeters al snel de ronde te doen als mogelijke opvolger. Hij werd effectief gepolst en dacht na over een aanbod van de club waar hij eerder al aan de slag was, van november 2013 tot mei 2014. Maar uiteindelijk koos Peeters ervoor om in Westerlo te blijven. Hij tekende er zelfs een nieuwe contract tot 2023.
“Het was een moeilijke keuze”, vertelde Peeters dinsdag aan Sporza. “Ik heb er enkele dagen goed over nagedacht. Bij Beveren werken zou ook leuk geweest zijn, maar ik heb mijn hart gevolgd. Ik ben ook zeer gecharmeerd door het project van Westerlo. Ze willen me er houden en dat hebben ze in een contract gegoten.”
Waasland-Beveren staat momenteel veertiende in de Jupiler Pro League. Wie er dan wel de nieuwe trainer wordt, is nog niet bekend. Westerlo, waar Peeters in december 2017 aan zijn tweede termijn begon, besloot de eerste periode in 1B op de vierde plaats. Vrijdag treffen de Kemphanen Beerschot Wilrijk op de eerste speeldag van de tweede periode.

.

bron: Belga