Tips & trends: 3 gadgets voor dierenvrienden

dier
Foto Pexels

Honden- en kattenmensen zijn als water en vuur, maar één ding hebben ze gemeen. Ze doen niets liever dan hun harig familielid verwennen. Deze drie cadeaus komen als geroepen voor dier én baasje!

1. Crazy Cat Lady-boek

Met dit boek leer je je favoriete pluizenbol nog beter kennen. Je ontdekt andere bekende crazy cat ladies, knutselt kattenspeeltjes en beschermt je kerstboom tegen de grillen van je oogappel. Suzieqew schreef de tekst en cartoonist Niet Nu Laura fleurde het boek op met haar tekeningen. Welkom bij de crazy cat lady-club!Elke Van Huffel & Niet Nu Laura, Crazy Cat Lady-boek, Uitgeverij Van Halewyck, 157 p., 17,50 euro

2. Muffins voor je hond

Kijkt je hond altijd zo zielig wanneer jij aan het snoepen bent? Met de muffinmix van Smoofl kan hij gezellig mee smullen. In een handomdraai maak je muffins waarmee je zowel je hond als jezelf een plezier kan doen, want de ingrediënten zijn ook geschikt voor baasjes.

Smoofl Pawty kit, 17,95 euro

3. Facetimen met je huisdier

Alle dierenliefhebbers zijn wel eens benieuwd naar wat hun harige vriend uitspookt wanneer ze niet thuis zijn. Met PetChatz kan je dat nu te weten komen. Het ingenieuze communicatiesysteem maakt het mogelijk om te facetimen met je hond of kat. Vanop een afstand kan jij hen bellen, maar dankzij de Paw Call knop kan je viervoeter jou ook bereiken. Je verstopt ook koekjes of snoepjes in de box, die vrijkomen wanneer jij dat wilt. Lang leve technologie!

www.petchatz.com