Schutter uitgeschakeld, minstens elf gewonden Schietpartij Thousand Oaks - Meerdere doden, onder wie schutter

door
Belga
Leestijd 1 min.

Bij de schietpartij in een bar in de Californische stad Thousand Oaks, zo'n 60 kilometer van Los Angeles, zijn minstens elf mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie, die eraan toevoegt dat de schutter intussen "uitgeschakeld" is. Een man opende gisteravond lokale tijd het vuur op gasten in de "Borderline Bar & Grill" in Thousand Oaks, waar een dansevent aan de gang geweest zou zijn voor studenten. De schietpartij begon rond 23.20 uur lokale tijd.

Volgens de zender ABC7 kwam minstens een persoon om het leven. Volgens de LA Times werden minstens dertig schoten gelost.

Of de dader nog leeft, is niet duidelijk. Bij de schietpartij in een bar in de Californische stad Thousand Oaks, zo'n 60 kilometer van Los Angeles, zijn meerdere mensen om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Ook de schutter zou omgekomen zijn, melden Amerikaanse media op basis van de autoriteiten. Een man opende woensdagavond lokale tijd het vuur op gasten in de "Borderline Bar & Grill" in Thousand Oaks, waar een dansevent aan de gang geweest zou zijn voor studenten. De schietpartij begon rond 23.20 uur woensdagavond lokale tijd.

Het bureau van de lokale sheriff sprak eerder al van minstens elf gewonden, onder wie een agent.

bron: Belga