Lange wachtrijen in volle vertrekhal luchthaven Zaventem

Lange wachtrijen in volle vertrekhal luchthaven Zaventem

De staking van bagageafhandelaar Aviapartner heeft zichtbaar gevolgen in de vertrekhal van Brussels Airport. Het is koppen lopen en de reizigers staan aan te schuiven in lange wachtrijen in de zoektocht naar meer informatie. Het is deze ochtend erg druk in de vertrekhal van de luchthaven van Zaventem. Veel mensen staan te wachten aan de infoborden, klampen mensen van de luchthaven aan voor uitleg en hopen dat hun vlucht niet wordt afgelast. Aan de infobalie van Aviapartner staan lange wachtrijen.

Om het wachten wat draaglijker te maken werden al flesjes water uitgedeeld aan de wachtende reizigers. Sommigen zoeken een plek tegen de muur om te zitten of nog wat bij te slapen. Afgelopen nacht bracht een 300-tal passagiers de nacht door op de luchthaven omwille van de staking. Intussen is het aantal geannuleerde vluchten opgelopen tot 23.

Brussels Airport raadt de reizigers aan om via de website www.brusselsairport.be/en/lostbaggage te controleren of hun vlucht afgehandeld wordt door Aviapartner. Indien de bagage ontbreekt bij aankomst kunnen de reizigers het best hun luchtvaartmaatschappij contacteren.

bron: Belga