Disneyland krijgt ‘Jungle Book’ en ‘Lion King’-festival

Disneyland krijgt 'Jungle Book' en 'Lion King'-festival
AFP / B. Guay

Goed nieuws voor fans van Mowgli en Simba. Deze zomer kunnen liefhebbers hun hart ophalen tijdens het eerste festival dat volledig is gewijd aan de Disneyklassiekers The Lion King en Jungle Book. Het evenement vindt plaats in Disneyland Parijs.

De decors van de films, de glooiende Afrikaanse savanne en de dichtbeboste jungle van Zuid-Azië, lijken een prominente plaats in de nemen tijdens dit evenement. Verder is het amusementspark mysterieus over de concrete invulling van het festival. Deze spectaculaire show zal van juli tot en met september te bezoeken zijn.

Poemba

“Duik in het hart van een weelderige natuur en ervaar een meeslepende beleving in een razend tempo!”, zo omschrijft het park hun nieuwe publiekstrekker. Ongetwijfeld zal er een prominente rol voor de personages uit de films zijn weggelegd. Meezingen met Timon en Poemba, trommelen met Baloe de beer of gehypnotiseerd worden door Kaa de slang? Van een klif gegooid worden door Scar? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De komende maanden wordt de verdere invulling van het festival onthuld.