Vrouw geraakt verlamd na kinky seksspelletje

Vrouw geraakt verlamd na kinky seksspelletje
Foto Unsplash

Een Britse vrouw heeft een rechtszaak aangespannen tegen een beddenfabrikant nadat ze door een kinky seksspelletje verlamd geraakte. 

Claire Busby heeft niet zo’n goede herinneringen aan haar laatste vrijpartij. Zo wou ze in haar nieuwe bed een gewaagd manoeuvre uitvoeren, helaas werd ze uit bed gekatapulteerd en raakte ze verlamd. Nu eist ze maar liefst 1,13 miljoen euro schadevergoeding van het Britse Berkshire Bed Company.

Verklaring

In de rechtbank legde de vrouw uit dat ze geknield op bed zat en van positie wilde wisselen. Het was de bedoeling dat ze haar benen onderdoor schoof om zo bed te gaan liggen, maar daar liep het mis. Het bed schoof onder haar vandaan en ze landde op haar rug op de grond.

Gebrekkig gemaakt

Volgens Busby was haar liefdesobject in erbarmelijke staat. Zo zouden er twee delen van de onderkant ontbreken en de zijkant miste twee onderdelen. Advocaten van het beddenbedrijf hebben verklaard dat het bed in perfecte staat was en als er al iets kapot was of ontbrak, dit door henzelf komt. “Waarschijnlijk zat ze dicht bij de rand, heeft ze haar evenwicht verloren en is de vrouw zo op de grond beland.”