Fortnite op je smartphone: hét excuus om te blijven gamen

Houd jij van gamen? Dan is de kans groot dat je vol spanning op de herfst zat te wachten. Fortnite, dé game van het moment, heeft namelijk z’n zesde seizoen op de wereld losgelaten.

Na heel wat teasing kunnen gamers sinds een paar weken eindelijk de nieuwe locaties van Fortnite verkennen en de uitdagingen uit seizoen 6 aangaan. De Galaxy Note9 heeft een groot edge-to-edge 6.4” scherm, ideaal om je in de kleinste en meest duistere details van de game onder te dompelen.

Darkness Rises

Wist je dat je nu kan skydiven in wat vroeger Loot Lake was? Verschillende nieuwe locaties werden aan het spel toegevoegd, maar ook ‘shadow stones’. Met deze ‘stones’ ben je tijdelijk onzichtbaar als je stilstaat. Buiten nieuwe skins en dansjes zijn er nu ook… huisdieren. Iets om naar uit te kijken, toch?

Op weg naar de overwinning

Verslaafd aan Fortnite? Dan zit je met de Galaxy Note9 goed! Het innovatief koolwaterstofkoelsysteem voorkomt dat de geavanceerde processor oververhit raakt. De AI-prestatieregelaar zorgt er dan weer voor dat je kunt gamen met een razendsnelle respons. En de krachtige accu gaat natuurlijk extra lang mee. Alles voor de overwinning!

Download de exclusieve Galaxy-skin

Met de Note9 heb je toegang tot een unieke Galaxy-skin. Hoe? Eens je 3 wedstrijden hebt gespeeld, ontvang je binnen 24 tot 48 uur je Galaxy-skin. Win je volgende game in stijl!

Ga naar www.metrophotochallenge.com