Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

honden
foto Pexels

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Stuart (refnr 13862)

Hoi, ik ben Stuart. Ik ben een toffe, zeer aanhankelijke hond, die het familieleven gewend is. Ik ben goed met andere honden, maar ik ben wel graag de baas. Ik loop prima aan de lijn en ga graag met mijn baasjes op stap. Wie zet mijn leventje gauw op het juiste spoor… richting huiselijk geluk?

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2,5 jaar
Raskruising: Podenco
Grootte: 47 cm
Vacht: kort
Gewicht: 14 kg

Oda (refnr 15127)

Ik ben Oda. Ik werd onder vreselijke omstandigheden gered uit een Spaans dodingsstation, samen met mijn zusje. Nu ben ik een vrolijke pup, die de hele dag speelt en ravot, eet en heerlijk slaapt. Mijn staartje kwispelt continu en ik geef voortdurend likjes van dankbaarheid. Nu nog een warme thuis vinden…

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 5 maanden
Ras: Kruising
Grootte: 34 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 4 kg

Soraya (refnr 14026)

Mijn naam is Soraya. Ik werd afgedankt door een Spaanse jager, en dat is mijn geluk geweest. Ik hou van mensen en ik ben een happy hondje met een innemend karakter van goud, dat dol is op knuffelen. Ik ga dolgraag mee op uitstap en geniet van wandelen en terrasjes bezoeken. Wie gunt mij een nieuw leven? Je krijgt hiervoor mijn eeuwige dankbaarheid…

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 9 jaar
Ras: Podencco maneto
Grootte: 35 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 9 kg

Praktisch

Interesse in Stuart, Oda, Soraya of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Stuur vervolgens een mail naar [email protected], of bel naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) op shin.be.