Gezegend met een ‘coupe herfst’? Deze shampoos helpen

Unsplash / M. Shadows

Wie ’s ochtends steevast opstaat met een coupe chaos is dit seizoen helemaal on trend. Laat die föhns en stijltangen dus achterwege en focus je op de basis: de haarverzorging.

Van A tot Z

De Zweedse keten &Other Stories stortte zich een tijdje geleden al op de beautymarkt. Nu wil het merk ook terrein winnen binnen de haarverzorging. Dat doet het met de lancering van drie nieuwe collecties met daarin zowat elk denkbaar haarproduct: van shampoo en conditioner tot maskers en stijlproducten. We mochten enkele ervan testen en werden meteen verliefd op zowel de shampoo zelf als de verpakking ervan.

Multifunctionele shampoo & conditioner, 12 euro

Let it glow

Every blondie needs a brownie, en dat heeft het Zweedse shampoomerk Timotei goed begrepen. Met de Blond Lumière en de Brun Intense-lijn wil het merk jouw dorre herfstcoupe van een glamoureus laagje glans voorzien. Het goede nieuws? Al hun producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

Brown Intense Shampoo, 3,30 euro

Red je coupe én de wereld

Een klein gebaar maakt soms een groot verschil. Dat is ook de visie van het nieuwe beautylabel Love Beauty & Planet, dat bij het ontwikkelen van zowel de producten als de verpakking de impact op het milieu zo klein mogelijk houdt. Denk: veganingrediënten en 100% gerecycleerde flesjes.

Coconut Oil & Ylang Ylang Shampoo, 8,99 euro