Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Foto Pexels

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Mitch (Refnr 13294)

Hoi, ik ben Mitch. Ik ben een zeer toffe, speelse jongen die op het nippertje de dans kon ontspringen uit het dodingsstation. Ik heb een gouden hartje dat blij klopt als ik wat aandacht krijg. Ik houd van mensen en ben een echte knuffelaar. Ik ben ook goed met andere honden. Ik heb een gemakkelijk en open karakter en ben graag onder de mensen. Wie geeft mij gauw die kans?

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2,5 jaar
Ras: Kruising
Grootte: 49 cm
Vacht: kort
Gewicht: 14 kg

Lunaa (refnr 15080)

Ik ben Lunaa. Samen met negen andere zwarte, ruwharige pups deelde ik een hok in een Spaans dodingsstation. Iedereen liep ons voorbij… omdat we zwart waren? Of ruwharig? Nu ben ik een vrolijke schavuit, die met een onbeschrijflijk enthousiasme in het leven staat! Ik ravot erop los, knuffel als de besten met mijn verzorgers, maar eigenlijk wil ik maar één ding… een familie om bij thuis te komen.

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 4 maanden
Ras: Kruising
Grootte: 25 cm
Vacht: ruwharig
Gewicht: 4 kg

Yayo (refnr 13683)

Mijn naam is Yayo. Ik ben een knappe verschijning en een zeer leuke hond. Ik ben lief met mensen en goed met andere honden. Alleen als er eten in de buurt is, word ik best even apart gezet. Ik heb mijn eten immers altijd moeten verdedigen, dus ik weet niet beter, maar na een tijdje zal dit zeker verbeteren. Ik ben een ideale hond voor sportieve baasjes die graag wandelen of lopen, want ik kan best wat actie gebruiken.

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 7 jaar
Ras: Kruising
Grootte: 56 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 23 kg

Praktisch 

Interesse in Mitch, Lunaa, Yayo of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Stuur vervolgens een mail naar [email protected]ace-charity.org, of bel naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) op shin.be.