Verliefde Siska uit ‘Boer zkt Vrouw’ vond Jitse “nogal jeugdig”

Verliefde Siska uit 'Boer zkt Vrouw' vond Jitse
Foto VTM

Siska, de vrouw die in ‘Boer zkt vrouw’ in extremis afzegde voor een reis naar Noorwegen met boer Jitse, heeft uitgelegd hoe ze tot dat besluit is gekomen. De vrouw leerde tussen de groepsdate en de reis iemand kennen met wie ze nu een relatie heeft. Bovendien zag ze in de “nogal jeugdige” boer niet meteen een partner.

Een verrassing van formaat in de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Jitse moest in allerijl een nieuw meisje aanduiden om hem en zijn twee andere favoriete dames te vergezellen op reis naar Noorwegen. Siska was namelijk uit het programma gestapt. In de periode tussen de opnames had ze iemand leren kennen en er waren voor hem gevoelens gegroeid, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

“Ik wilde niet oneerlijk zijn tegenover de andere meisjes”

“Ik wilde fair zijn naar Jitse én de makers van ‘Boer zkt Vrouw’ toe. Dat vind ik niet meer dan normaal”, aldus de orthopedagoog in opleiding. “Het zou ook oneerlijk zijn tegenover de twee andere meisjes die wél een toekomst met Jitse zien. Ik kwam met hen echt goed overeen. Ik wilde het hen niet aandoen dat Jitse uiteindelijk misschien voor mij zou kiezen, terwijl ik verliefd ben op een ander en zij wél iets voor Jitse voelen.”

Bovendien voelde ze ook aan dat het op termijn niets zou worden met Jitse. “Ik vond hem nogal, euh, jeugdig in vergelijking met mezelf. En dat heb ik met mijn huidige vriend totaal niet. Met hem zit ik helemaal op dezelfde golflengte”, klinkt het. “Ik had trouwens nooit het gevoel dat het tussen Jitse en mij écht iets kon worden.”