Google geeft antwoord op uw meest bizarre seksvragen

Dankzij Google hebben we binnen vijf seconden een antwoord op al onze vragen. Ook al zijn die soms behoorlijk awkward. The New York Times publiceerde een studie die onderzocht welke de meest bizarre seksvragen zijn die al gesteld werden aan de zoekmachine.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Heel wat mensen wilden weten of ze iets konden doen aan hun 'seksloos huwelijk'. Dat was vraag nummer een in de categorie huwelijk. Op nummer twee en nummer drie stonden respectievelijk de zoektermen 'ongelukkig huwelijk' en 'liefdeloos huwelijk'.

Geslachtsdelen normaal

Daarnaast wilden heel wat mensen weten of hun geslachtsdelen 'normaal' zijn. Zo maken mannen zich wel eens zorgen over de grootte van hun penis en zoeken ze naar middeltjes om hun heerschap te laten groeien. Vrouwen maken zich dan weer zorgen om de geur van hun vagina.

Borstvergroting

Uit de studie blijkt dat mannen zich soms ook zorgen maken over het uiterlijk en de geurtjes van hun vrouw. Zo stelden enkelen de vraag 'Hoe overtuig ik haar om een borstvergroting te nemen'. Anderen vroegen zich dan weer af hoe ze aan hun partner moeten vertellen dat haar vagina stinkt.