De eerste Nederlandstalige seksrobot is een feit

Foto Mytenga

Robin heeft lang bruin haar, een mooi figuur en is 1 meter 63 lang. Nee we hebben het niet over een vrouw, wel over de eerste Nederlandstalige seksrobot. De mechanische dame is voorgesteld tijdens de tentoonstelling Robot Love in Eindhoven. 

De tentoonstelling Robot Love draait om de veranderende relatie tussen mens en robot centraal. Seksrobot Robin is slecht een klein onderdeel ervan, maar wel de meest opvallende. De dame is een project van het Nederlandse bedrijf Mytenga en vernoemd haar naar de robot in de kinderserie Bassie en Adriaan. Wie haar wil aanschaffen moet wel stevig in de geldbeugel tasten. De standaardprijs is 5.000 euro. Wie meer aanpassingen wil, moet ook meer betalen.

Vlaams accent 

De opties aan de robot zijn eindeloos: zo kan je haar kapsel aanpassen, ze een grotere boezem geven of het postuur veranderen. Het opvallendste kenmerk is toch wel dat ze Nederlands spreekt en wel met een Vlaamse toets, want dat klinkt zachter. Zo vraagt ze “Ik vind het fijn als je bij me bent” en ook meer intiemere zaken. In de toekomst zal je ook haar karakter kunnen aanpassen. Robin zal dan afstandelijk kunnen doen of juist familiaal.