Nieuwsanker en weervrouw gaan stevig op de vuist met elkaar

Nieuwsanker en weervrouw gaan stevig op de vuist met elkaar
Foto R.V.

Bij de Amerikaanse televisiezender WSAZ-TV weten ze goed de schijn op te houden. Op televisie leken weervrouw Chelsea Ambriz en nieuwsanker Erica Bivens de beste vriendinnen. Maar zodra de camera’s niet meer draaiden, veranderden de twee in aartsvijanden. Met zware gevolgen. 

Op televisie lijken Ambriz en Bivens een perfect team. Foto’s op sociale media doen zelfs uitschijnen dat ze beste vriendinnen zijn, maar niets is minder waar. Zondag in Charleston liepen de spanningen te zwaar op en ontstond er een gevecht. De weervrouw duwde het nieuwsanker op de grond, waarna Bivens zwaargewond werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar herstelt ze nu van een schedelbreuk en een gescheurd trommelvlies.

Aanleiding 

Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding was voor het gevecht. Maar volgens collega’s waren er al een tijdje problemen tussen het duo. De weervrouw zal haar straf niet ontlopen. Zo moet ze zich verantwoorden in het Kanaha Magistrate Court. Ze riskeert één jaar cel en een geldboete van 500 euro. De televisiezender heeft nog niet gereageerd op het voorval.