Alleenstaande moeder transformeert naar sekspop na bedrog van echtgenoot

Alleenstaande moeder geeft 10.000 euro's uit om er als een sekspop uit te zien
Instagram/ @iamdiamonddoll

Nadat de Britse Cindy Moore ontdekte dat haar man vreemdging, besloot ze zichzelf drastisch te veranderen. De alleenstaande moeder gaf al een klein fortuin aan plastische chirurgie uit om er als een sekspop uit te zien. 

Moore onderging al een borstvergroting, laat elke maand haar lippen opspuiten en heeft hairextentions om de perfecte look te creëren. Maar als het van haar afhangt, zullen er nog ingrepen volgen. “Ik wil nog een borstvergroting en liefst nog wat vet laten wegzuigen van mijn buik.

Affaire 

Het was pas toen haar ex-man vreemdging dat Cindy besloot om iets aan haar looks te doen. Ze begon elke dag te sporten en verloor zo dertig kilo, maar daar bleef het niet bij. Ook haar borsten konden wel een upgrade gebruiken en ze besloot ze te vergroten. “Ik heb de sekspop-look altijd mooi gevonden. Toen ik een programma op televisie zag, wist ik dat ik er ook zo wilde uitzien. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar niks kan me tegenhouden.” Ondertussen heeft de alleenstaande moeder op haar Instagram-account al meer dan 40.000 volgers.