4 tips om het strand vlot in te ruilen voor de schoolbanken of je kantoor

Metro & Vakantieveilingen
– GESPONSORD –

De zomervakantie is voorbij en na een lange periode zonder zorgen is het niet gemakkelijk om weer aan de slag te gaan. Of je nu studeert of op kantoor een drukke septembermaand voor de boeg hebt, met deze tips gaat de overgang ietsje gemakkelijker.

1. Leg jezelf opnieuw een vast slaapritme op

Tijdens je vakantie kon je opblijven tot de vroege uurtjes, maar nu de wekker weer om zeven uur ’s ochtends gaat, moet je vroeger onder de wol. Volwassenen hebben acht uur slaap nodig, dus als je tijdens de werk- of schoolweek om zeven uur moet opstaan, ga je best om elf uur ‘s avonds slapen.

2. Verwen jezelf met technologische snufjes

De eerste school- of werkdag wordt minder zwaar met een nieuwe laptop, smartphone of andere technologische snufjes. Of je nu op zoek bent naar een elektrische step om sneller in de les te geraken, of een Bluetooth headset voor in de wagen, op VakantieVeilingen vind je wat je zoekt!

3. Verstop je vermoeidheid met gezichtsgymnastiek

Toch niet goed wakker? Verstop je wallen voor je collega’s of medestudenten met een simpel trucje: gezichtsgymnastiek. Door gekke bekken te trekken of je gezicht te masseren breng je de bloedsomloop in je gezicht op gang, waardoor de vermoeidheidstekens minder zichtbaar zijn. Die gymnastiek doet natuurlijk geen wonderen, maar je kan nog altijd teruggrijpen naar make-up. Met mascara en een crèmekleurig oogpotlood lijken je ogen groter en je wallen verstop je met concealer. Weg zombielook!
Op VakantieVeilingen vind je handige verzorgingsproducten die je klaarstomen voor een drukke werkweek!

4. Neem de tijd om te ontbijten

Een gezond ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en helpt je om wakker te worden. Neem de tijd om te kauwen op je granola of appel. Zo neemt je lichaam de voedingsstoffen beter op. Die extra energie zal je vast wel kunnen gebruiken!