Jupiler Pro League - RSC Anderlecht behoudt maximum met 2-0 zege tegen Moeskroen

RSC Anderlecht blijft na vier speeldagen met het maximum van 12 punten leider in de Jupiler Pro League. Vrijdag zette paars-wit Moekroen met 2-0 opzij. Bij de rust was het 1-0. Na een fout op Landry Dimata opende uitblinker Trebel de score in de 38e minuut met een vrije trap van net buiten de zestien. In de 63e minuut legde Dimata de eindstand vast. Anderlecht beëindigde de wedstrijd nog met tien. Ognjen Vranjes werd tien minuten voor tijd na een zware tackle met rood naar de kant gestuurd.

Club Brugge, dat ook nog geen puntenverlies leed, kan zondag weer langszij komen. Het moet dan wel gaan winnen bij het eveneens ongeslagen Antwerp, met zeven punten vierde in de stand.