Relatie tussen Marthe van K3 en Viktor is voorbij

Relatie tussen Marthe van K3 en Victor is voorbij
Instagram / marthedep

Marthe van K3 en Viktor Verhulst zijn niet langer een koppel. Dat heeft het duo laten weten via Instagram. De zwartharige zangeres en Viktor leerden elkaar kennen nadat Marthe als lid van K3 bij Studio 100 ging werken, waar Gert Verhulst, de papa van Viktor, de baas is. De twee waren samen sinds mei 2016.

“We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart.” Zo begint Marthe de emotionele tekst die ze bij verschillende foto’s van Viktor Verhulst en zichzelf op Instagram postte. In het bericht legt ze uit dat er aan hun relatie een einde is gekomen. “We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven. Liefs, Marthe & Vik”, gaat het verder. Victor deelde dezelfde boodschap op zijn account.

Mooiste BV-koppel

Marthe en Viktor waren sinds mei 2016 een koppel. Kort daarvoor werd de zwartharige zangeres verkozen tot een van de nieuwe leden van K3 dankzij het televisieprogramma ‘K3 zoekt K3’. De twee leerden elkaar in de periode nadien kennen omdat Gert Verhulst, de vader van Viktor, mee aan het hoofd staat van Studio 100, het bedrijf achter de populaire meidengroep.

Het koppel was al van het begin groot nieuws op sociale media. Vorig jaar werden ze nog verkozen ‘Mooiste BV-koppel’ op de Story Awards. Toen deelden ze op het podium ook hun eerste openbare kus.