Realityster Kourtney Kardashian maakt een einde aan haar relatie

Realityster Kourtney Kardashian maakt een einde aan haar relatie
AFP / F. Fife

Kourtney Kardashian heeft na bijna twee jaar, een punt gezet achter haar relatie met het 25-jarige model Younes Bendjima. De oudste Kardashian-telg besliste om een einde aan de romance te maken na een gezamenlijke reis naar Italië. 

De geruchten deden al een tijdje de ronde dat het niet meer boterde tussen het koppel. Het model zou te jaloers geweest zijn en dat pikte Kourtney niet. Na hun reis na Italië postte de moeder van drie een schaars geklede foto van zichzelf waarop Bendjima impulsief reageerde: “Is dat wat je moet doen om likes te krijgen?”. Dat was volgens insiders de druppel voor haar. Niet lang daarna gingen ze uit elkaar. Ze had ergens nog gehoopt dat het goed kwam, maar het mocht niet zo zijn.

Nieuwe liefde? Younes heeft niet lang getreurd om het einde van de relatie met Kourtney, want vlak daarna werd hij gespot in het gezelschap van social media influencer Jordan Ozuna. Toen fans op Instagram aan Bendjima vroegen of er meer aan de hand was, sloeg hij in de verdediging. “Ze willen mij altijd naar voren brengen als de slechterik, maar mag ik mij niet gewoon amuseren?” Ondanks zijn reactie, kreeg hij toch de wind van voren van onder andere Kim Kardashian. “Ik dacht dat je met vrienden op reis was, jij clown?”

De 39-jarige realityster had in het verleden een relatie met Scott Disick met wie ze ook drie kinderen kreeg.

italia con la mia cara 🍝

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on