VIDEO. Poolse brouwerij verkoopt vaginabier

Een brouwerij uit Warschau verkoopt de natte droom van elke man: vaginabier. Het bizarre drankje heeft als naam 'The Order of Yoni' en wordt gemaakt van de lichaamssappen van ondergoedmodellen. Smakelijk, iemand... 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Volgens de brouwerij bevat het drankje een combinatie van de de ultieme vrouw, sensualiteit en passie. Maar ondanks deze fantastische beloftes is toch niet iedereen tevreden. Ene Grzegorz Majewski betaalde 25 zloty of zo'n 7 euro voor zijn vaginabiertje en klaagde over de dure prijs en middelmatige smaak.

Melkzuurbacteriën 

Wojtek Mann is de uitvinder van 'The Order of Yoni' en werkte met enkele gynaecologen samen om het product te maken. "Met behulp van hoogtechnologische, microbiologische technieken isoleerden, onderzochten en bereidden we melkzuurbacteriën uit de vagina van twee ondergoedmodellen", aldus de brouwer op de website.

Mann probeerde twee jaar geleden al geld in te zamelen voor het drankje, maar toen slaagde hij er niet in om zijn droom waar te maken. Benieuwd hoe succesvol het 'yonibier' wordt..