Kylie Jenner zweert lipfillers af

AFP / E. Miller

Door haar obsessie met volle, opgespoten lippen heeft Kylie Jenner al veel kritiek moeten incasseren. Maar nu is de 20-jarige realityster klaar om haar natuurlijke mond opnieuw te omarmen en de lipfillers af te zweren. Dat blijkt uit een foto op het populaire Instagram-account van de beroemdheid.

Het was een opmerkzame fan die voor het eerst zag dat Kylie Jenner opnieuw wat meer op zichzelf lijkt. Onder de bewuste foto vroeg die fan zich af waar dat aan ligt. “Ik heb afscheid genomen van mijn fillers”, reageert Jenner op die commentaar. Het lijkt er dus op dat de realityster langzaam leert om haar natuurlijke looks te appreciëren.

heat wave

Une publication partagée par Kylie (@kyliejenner) leWinstgevende ingreep

In het verleden kwam Kylie Jenner herhaaldelijk onder vuur te liggen door haar obsessie met lipfillers. In eerste instantie ontkende de beroemdheid dat ze een cosmetische ingreep had ondergaan, maar later gaf ze toch toe dat ze wel degelijk tijdelijke fillers had gebruikt. Daarop werd ze bedolven onder de talloze reacties van fans, die de fillers niet bepaald een vooruitgang vonden.

Toch hebben de tijdelijke fillers Kylie geen windeieren gelegd. Zo bracht ze in het najaar van 2016 de Kylie Jenner Lip Lit op de markt, een make-uplijn die bestaat uit lippotloden en lipsticks bedoeld om je lippen een volumeboost te geven.